Kita yang saling melengkapi . Dan waktu terus berdetik terus berlalu, meninggalkan, membiarkan, mengabdikan segala kenangan . Welcome To My Life .

Saya

My photo
Cukuplah sekadar harta, kerja dan keluarga jadi sebab untuk berputik mata kalau itu hajat yang tak tercapai sebelum tinggalkan dunia . Hidup di dunia ini seperti perjalanan yang terlalu panjang dan terlalu banyak perhentian sementara, hingga kadang-kadang terlupa sebenarnya diri ini nak ke mana . Laksana kain putih, kita yang mencorakkannya .

Saturday, August 4, 2012

Si dia yang ku rindu.

Assalamualaikum .
fuh fuh ~ berhabuk blog aku ni .*sapu-sapu pakai bulu ayam*. Habis baca Yasiin . Takut berhantu pula blog ni , almaklumlah dah lama tak berpenunggu . Last post aku pun 24 december tahun lepas. Huiiii lama gila . Bukan taknak post, tapi takde idea nak coret . Korang ingat otak aku ni macam otak blogger yang lain. Dia orang tu hebat. Bolehlah post tiap-tiap hari . Sebenarnya, aku sendiri pun lupa pasal blog aku ni . BTW, aku dah tukar style blog dah .



mataku masuk habuk . 


*makan twisties* aku teringat nak buka blog ni pun sebab aku teringatkan arwah. 1 Ogos adalah hari lahir dia. Dah setahun setengah dia meninggal. Semua orang tak tahu. Sedih gila . Kenangan aku dengan dia tak dapat aku lupakan. Hurt kut . Aku kehilangan dia selama-lamanya. 



Muhammad Mukhriz Amri
kehilangan dia memberi kesan kepada aku 
Al-Fatihah for him 


*sapu air mata* kalau korang kehilangan orang tersayang . Apa perasaan korang ? Mesti sedih kan . Ya, sedih sangat . Sebab dialah aku jadi philophobia. So, korang sayang lah orang yang korang sayang sebelum terlambat. 
*semoga kita berjumpa di syurga*



Salam Ramadhan~








5 comments:

  1. be strong.. mungkin dia sedang gembira berjumpa penciptanya.. doakan dia slalu.. :)

    ReplyDelete
  2. yer jgn sedih, yg hidup pasti akan kembali kepadanya ..

    ReplyDelete
  3. thanks for th e support you all .

    ReplyDelete
  4. al-fatihah utk arwah Muhammad Mukhriz Amri
    semoga roh arwah ditempat dikalangan org2 yg beriman dan beramal soleh

    ReplyDelete